Tilituki Pro

Kirjanpito ja laskutus

Yritysten ja maatilojen taloushallinta Windows-tietokoneille. Perusohjelmassa on mukana mm. kirjanpito, laskutus ja kannattavuuslaskenta. Lisämoduleina mm. vero-optimointi ja ostoreskontra.

Tilituki Pro on monipuolinen taloushallintaohjelma, jonka käyttölaajuuden voi päättää itse. Halutessaan ohjelmaa voi käyttää vain peruskirjanpitoon, mutta se mahdollistaa helposti myös kokonaisvaltaisen talouden hallinnan. Vakio-ohjelma sisältää mahdollisuuden mm. laskutukseen, kannattavuusseurantaan, graafisiin tulosteisiin ja monipuolisiin tilastoihin. Ohjelma tuottaa veroilmoitukset ja hyödyntää kattavasti sähköisiä palvelumahdollisuuksia.

Ohjelmaa kehitetään jatkuvasti huomioiden herkällä korvalla mm. tuhansien asiakkaittemme toiveet. Kehitystiimi sisältää liikekirjanpidon, maatilakirjanpidon, maatalouden, yritystoiminnan, laskutuksen ja ATK-alan ammattilaisia. Meillä jokainen ohjelmoija hallitsee myös asian, jota ohjelmalla tehdään. Me puhumme samaa kieltä asiakkaittemme kanssa!

Tilituki Pro -ohjelmalla voi tehdä liikekirjanpitoja (Oy, Ky, Ay, T:mi, As.Oy), maatilakirjanpitoja (1-puolinen ja 2-puolinen), yhdistysten kirjanpitoja ja tiekunnan kirjanpitoja. Ohjelma on saatavissa yhden, viiden tai rajoittamattoman käyttäjämäärän tilitoimistoversiona.

Tilitoimistoversioissa on kiinnitetty erityishuomioita nopeaan toimistotyöskentelyyn. Haluttaessa tilitoimisto voi tarjota eri asiakkaille eri laajuisia palveluita perusverokirjanpidosta kokonaisvaltaiseen talouden hallintaan (laskutus, maksuvalmius, kannattavuus, tilastot…).

Tilituki Pro sisältää vakiona kirjanpitoon linkitetyn laskutusohjelman. Lisäosina mm. vero-optimointi (yrittäjä+puoliso) ja linkitys pankkiohjelmiin.

Nouda demo-ohjelma Lataa ohjelmia -sivulta. Lisätietoja Softsalosta p. 02 777 1450.