Ohjelmaesittelyt


Tilituki Pro – Kirjanpito ja laskutus 

Yritysten ja maatilojen taloushallinta. Perusohjelmassa on mukana mm. kirjanpito, laskutus ja kannattavuuslaskenta. Lisämoduleina mm. vero-optimointi ja ostoreskontra.


Tilituki Pro Mini  – Maatalouskirjanpito

Helppokäyttöinen maatilan verokirjanpito ja veroilmoitusten tulostus


Peltotuki Pro – Viljelysuunnittelu ja lohkokirjanpito

Nykyaikaisten viljelysuunnitteluohjelmistojen uranuurtaja, joka sisältää kaikki viljelyyn liittyvät ATK-työkalut. Viljelysuunnitelma, lohkokirjanpito, sähköinen tukien haku, torjunta-aineiden käyttörajoitukset ym. Laskee myös kannattavuuden. Valinnaisina lisämoduleina mm. tukioptimointi ja karttaosa.


Peltotuki Micro – Viljelysuunnitelma ja lohkokirjanpito ilmaiseksi

Ilmainen viljelysuunnitteluohjelma, jossa mm. viljelysuunnitelma, lohkokirjanpito ja sähköinen tukihaku. Myös torjunta-aineiden käyttörajoitukset. Erittäin helppokäyttöinen viljelyohjelmisto.


Tiekunta Pro – Tiekunta: yksiköt ja kirjanpito

Tiekunta Pro tiekuntien hallinnointiin. Yksikköjen laskenta, tiemaksut, tiekunnan kokous, laskutus, kirjanpito, vägenhet, vägavgift, enskilda väglag.


Prolasku  – Ilmainen laskutusohjelma

Prolasku on helppokäyttöinen ja itse ohjelmana ilmainen laskutusohjelma. Käytöstä ja ylläpidosta peritään kuitenkin pieni käyttömaksu, jotta ohjelma pysyy jatkuvasti ajan tasalla. Toimii myös ilman nettiyhteyttä. Kokeile itse!