Tiekunta Pro

Tiekunta – yksiköt ja kirjanpito

Selkeä ja tehokas tiekunnan ylläpito-ohjelma, joka laajenee tarpeittesi mukaan yhden tiekunnan hallinnoinnista tieisännöitsijän kymmeniin tai satoihin tiekuntiin. Tieyksiköt voidaan laskea ohjelmassa tai kirjata ulkopuolisen tekemästä yksiköintiluettelosta.

Kun tiekunnan ja osakkaiden tiedot on kertaalleen syötetty ohjelmaan, vuotuiset maksupankkisiirrot saadaan tulostettua muutamalla klikkauksella ja ne linkitetään samalla ohjelmalla tehtävään kirjanpitoon.

Kutsu tiekunnan kokoukseen saadaan tulostettua ja/tai lähetettyä sähköpostilla. Tiekunnan kokouksen paikallaolijat voidaan valita listasta ja äänileikkurin jälkeen käytössä olevat äänet tulevat näytölle. Kokouksen pöytäkirjan ja mahdolliset äänestykset voi tehdä samalla näytöllä, joten kokouksen jälkeen paperityöt on jo tehty.

Satunnaisia tienkäyttäjiä varten käyttömaksut tehdään omalla laskutusohjelmalla ja laskut linkitetään kirjanpitoon tilinumeron avulla.

Pikavientinäytöllä annat vain päiväyksen, selityksen (esim. ojankaivuu), laskun summan ja valitset menotilin. Kirjanpitovienti tehdään napin painalluksella, yksinkertaista ja kuitenkin kaksinkertaista kirjanpitoa.

Kirjanpito-osiossa lisätään vielä mahdolliset muut tapahtumat (esim mahdolliset poistot, siirtosaamiset ja -velat) ja vuosi on käsitelty.

Osakas saa valintansa mukaan tiemaksulaskun ja kokouskutsun suomen tai ruotsin kielellä. Käännökset tulevat ohjelman mukana, mutta niitä voi myös muokata itse.

Tiekunta Pro tiekuntien hallinnointiin. Yksikköjen laskenta, tiemaksut, tiekunnan kokous, laskutus, kirjanpito, vägenhet, vägavgift, enskilda väglag.