Koronavirustilanteen vaikutus ohjelmatukeemme

Koronavirustilanne vaikuttaa lähiviikkoina ohjelmatukeemme, olemme osittain siirtyneet etätyöskentelyyn. Pyrimme järjestämään niin että arkisin klo 9 – 15 toimistolla on aina joku kuitenkin paikalla. Mikäli soittoosi ei toimistoaikana vastata, lähetäthän soittopyynnön sähköpostitse. Pyrimme vastaamaan sähköpostiin tuki@softsalo.fi tyypillisesti viimeistään seuraavan työpäivän aikana, tähänkin voi tulla viivästyksiä tilanteen mukaan. Laitathan sähköpostiin myös puhelinnumerotietosi, jotta voimme soittaa sinulle. Tulemme…

Tilituki Pro 2020.1 on ilmestynyt

Tilituen uusi versio 2020.1 on ilmestynyt 8.1.2020. Voit noutaa uuden ohjelmaversion ohjelman Internetpäivitys-toiminnolla tai nettisivuilta. Ohjeita päivitykseen liittyen: Ajankohtaiskatsaus Tilituki 2020.1 Tilituki internetpäivitys versioon 2020.1 Huomioithan että kooditiedot muuttuvat.

Peltotuki Pro 2019.2 on ilmestynyt

Peltotuen versio 2019.2 on ilmestynyt 4.12.2019. Voit noutaa uuden ohjelmaversion ohjelman Internetpäivitys-toiminnolla tai nettisivuilta. Ohjeita päivitykseen liittyen: Ajankohtaiskatsaus Peltotuki 2019.2 Peltotuki, internetpäivitys versioon 2019.2. Huomioithan että kooditiedot muuttuvat.

Tietoturvaohjelma voi aiheuttaa ongelmia

Tietoturvaohjelmat voivat joskus estää ohjelman päivittämisen tai viedä jopa käyttäjältä oikeudet tietokoneen kansioiden ja tiedostojen käyttöön. Merkittävä osa ohjelmien päivityksen ongelmista johtuu tietoturvaohjelmista. Lisätietoa ongelmatilanteista.